FAQ

  • Voor wie is de webshop van Quality Textiles bedoeld?

Quality Textiles richt zich op de zakelijke markt, derhalve is onze webshop niet voor particuliere verkoop bedoeld. Mocht u vragen hebben over particuliere verkoop, neem dan contact met ons op via T +31 (0)412 643685 of via info@quality-textiles.com.


  • Ik heb geen inloggegevens, hoe verkrijg ik deze?

Wanneer u zich registreert bij ons zullen wij uw aanvraag zo spoedig mogelijk verwerken. Een van onze vertegenwoordigers zal contact met u opnemen voor een aantal aanvullende vragen betreffende uw bedrijf. Vervolgens zullen wij u – indien alles in orde is – aanmaken als klant en ontvangt u uw inloggegevens.


  • Hoe plaats ik een bestelling?

Eenvoud en een goede service staan bij Quality Textiles voorop, daarom hebben wij onze webshop zo ingericht dat bestellen zo gemakkelijk mogelijk is voor u. Met uitgebreide filtermogelijkheden en een overzichtelijke webshop kunt u snel vinden wat u zoekt. Een artikel kan per 10 meter worden besteld en vanaf 50 meter kunt u kiezen voor een rol. In uw besteloverzicht gaat u vervolgens stapsgewijs uw bestelling voorzien van de benodigde (persoonlijke) gegevens. Met een paar klikken is uw bestelling al geplaatst!


  • Het lukt mij niet een bepaald artikel te traceren of een order te plaatsen, wat moet ik doen?

Mocht u er onverhoopt niet uitkomen in onze webshop, neemt u dan tijdens kantooruren contact met ons op via T +31 (0)412 643685 of via info@quality-textiles.com en wij helpen u graag verder op weg.


  • Welke betaalmogelijkheden bieden jullie?

Betalingen geschieden op factuurbasis die u ontvangt ten tijde van de levering van uw bestelde goederen. Let op: Aangezien de levering van uw order onderhevig is aan afwijkende metrages en beschikbaarheid vragen wij onze klanten te betalen na ontvangst van de definitieve factuur. Uw orderoverzicht is dus niet de definitieve factuur.


  • Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Indien uw order op voorraad is, streven wij er naar uw bestelling binnen 24 uur te verzenden (weekenden uitgezonderd), waar ook ter wereld. Die snelheid combineren we met een hoogwaardige kwaliteitscontrole – in eigen huis! – en een uitzonderlijk serviceniveau. Onze klanten weten dat wij altijd voor ze klaar staan. Op basis van afspraken waar u blind op kunt vertrouwen.


  • Ik heb een vraag over mijn (geleverde) bestelling, hoe neem ik contact met jullie op?

Mocht u vragen of opmerkingen hebben over een (geleverde) bestelling, dan kunt u ten allen tijde contact met ons opnemen. Mail ons via info@quality-textiles.com of bel ons via telefoonnummer +31 (0)412 643685 op werkdagen tussen 08:00u en 17:00u. Wij streven er naar op werkdagen binnen 24 uur uw vraag te beantwoorden.


  • Kan ik alleen online een bestelling bij jullie plaatsen?

Quality Textiles is al jaren een begrip in de internationale wereld van stoffen en veel van onze klanten komen dan ook geregeld naar ons toe om ter plekke een bestelling te plaatsen of artikelen te kopen. Onze showrooms in Oss en Weesp zijn van maandag t/m vrijdag geopend tussen 08:00u en 17:00u. Onze vestiging in Prato, Italië is iedere werkdag geopend tussen 09:00u en 13:00u en 15:00u en 19:00u en die in Badalona, Spanje van maandag t/m donderdag tussen 09:00u en 19:00u en vrijdag tussen 09:00u en 15:00u. U bent van harte welkom!


Mocht u niet in de gelegenheid zijn om onze showrooms te bezoeken, dan kunt u tijdens kantooruren altijd telefonisch een bestelling plaatsen. U kunt middels ons uitgebreide netwerk aan agenten tevens onze collectie inzien. Neem contact met ons op voor meer informatie.